SÜPER PROMO İTALYA TURU
EKSPRES ROTASI
Roma (2 Gece) & Floransa (Prato) (2 Gece)
Türk Hava Yolları ile | FCO-BLQ
4 Yıldızlı Otellerde Konaklama!
Seyahat Sağlık Sigortası Bizden!
1.Gün İSTANBUL - ROMA
İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde rehberinizle buluşma sonrası Türk Hava Yolları kontuarından gerçekleştireceğiniz bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından, Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Roma’ya hareket. Varışımız ile birlikte panoramik şehir turu için hareket ediyoruz. Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Âşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol merdivenleri görülecek yerler arasındadır. Gezi bitiminde otelimize hareket ediyoruz. Oda dağılımı ve dinlenme için serbest zaman. Konaklama otelimizde.
2. Gün ROMA
Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Ardından arzu edenlerin katılımıyla opsiyonel gerçekleştireceğimiz Göller Bölgesi & Castel Romano Outlet & Roma Şaheserleri ve Vatikan & Gece Gezisi (95 Euro) için hareket ediyoruz. Gezimizin ilk durağı olan Castel Gandolfo’da Papa’nın yazlık sarayı ve muhteşem manzarasıyla Albano Gölü’nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız olan Nemi Köyü’ne varışımızın ardından köy içerisinde keyifli bir yürüyüş yapacağız. Yürüyüşün ardından Nemi Köyü’nün ünlü dağ çilekli turtasını tatmak ve alışveriş için kısa bir serbest zaman. İtalya’nın en ünlü Outlet’i olan Castel Romano Outlet’e varışımızın ardından serbest zaman. Ardından Roma Şaheserleri ve Vatikan & Gece Gezisi için hareket ediyoruz. Caracalla Hamamları, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum, Circo Massimo, Vatikan (panoramik), Adalet Sarayı, Navona Meydanı, 4 Nehir Çeşmesi, İtalyan Senato Binası ve Pantheon göreceğimiz yerler arasındadır. Gezimizin bitimiyle birlikte otelimizde transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.
3. Gün ROMA - FLORANSA (PRATO)
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Floransa’ya doğru yolculuğumuz başlıyor. Varışı takiben panoramik Floransa şehir turu. Turumuzda Floransa’yı ikiye ayıran Arno Nehri, kuyumcularıyla ünlü Ponte Vecchio köprüsü, Medici Aile’sinin Floransa’ya hüküm sürdüğü Palazzo Vecchio, Rönesans’ın başyapıtlarından olan Herkül ve Davut heykellerine ev sahipliği yapan Piazza Della Signoria, İtalya’nın en yüksek 3. kubbesine sahip olan Santa Maria del Fiore Duomo’su ve kapısıyla ünlü Vaftizhane görülecek yerler arasındadır. Turumuzu tüm şehri ve Arno Nehri'ni izleyebileceğimiz Michelangelo Tepesi’nde vereceğimiz fotoğraf molası ile noktaladıktan sonra otelimize transfer oluyor ve günün geri kalanında serbest zaman veriyoruz. Ardından otelimize transfer oluyoruz ve serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde.
4. Gün FLORANSA (PRATO)
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz opsiyonel olarak gerçekleştireceğimiz Pisa & Portofino Gezisi (110 Euro) için hareket ediyoruz. Turumuzda Pisa Kulesi ve Miracoli Meydanı görüldükten sonra şarkılara konu olan dünyaca ünlü Portofino kasabasına tekne ile gidilecektir. Milli park içinde yer alan bu küçük beldeye doyamayacaksınız. Sonrasında otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde. Ardından gezimizin bitimiyle birlikte otelimize transfer oluyoruz ve serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde.
5. Gün FLORANSA (PRATO) - BOLOGNA - İSTANBUL
Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başladıktan sonra arzu eden misafirlerimizle birlikte opsiyonel olarak gerçekleştireceğimiz Lucca Gezisi (30 Euro) için hareket ediyoruz. 1987 yılında UNESCO Dünya Mirası listesine eklenen bu şehirde bambaşka bir tarihi atmosfere tanık olacaksınız. Ardından Bologna şehrinde kısa bir panoramik gezi gerçekleştiriyoruz. Gezi sonrası rehberinizin belirteceği saatte Bologna Havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuşumuz gerçekleşiyor. Varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.
AVANTAJLI ETKİNLİK PAKETİ
235 Euro yerine 210 Euro Tüm etkinlikler paket olarak alındığında geçerlidir.
Göller Bölgesi & Castel Romano Outlet & Roma Şaheserleri ve Vatikan & Gece Gezisi - 95 Euro
Pisa & Portofino Gezisi - 110 Euro
Lucca Gezisi - 30 Euro