Club Hotel Sidelya




- Odalar ve Rezervasyon
- Tesis Bilgileri
- Kampanyalar
- Yorumlar
- Etkinlikler
- Otel Hakkında
Club Hotel Sidelya Etkinlikler
Club Hotel Sidelya Tesis Bilgileri
Genel Bilgiler
Genel Bilgiler
Sidelya Tatil Köyü, Akdeniz'in sıcak güneşi, masmavi denizi, altın rengindeki kumsalı ve çam ağaçları içerisinde sakin ve huzurlu bir tatil köyü olup, 1986 yılından bugüne toplam 50.000 metrekare arazi üzerine kurulu olarak hizmet vermektedir.Yerel ve bazı ithal içki ve içeceklerin dahil olduğu Ultra Her şey Dahil tatil köyü bünyesinde 400 kişilik kapalı restoran, 2 büyük yüzme havuzu, bir çocuk havuzu ve kaydıraklı havuz, futbol, basketbol, voleybol sahalarının yanı sıra, tüm gün animasyonu mini club ve oyun parkı ile sizlere hizmet vermektedir. Farklı noktalarda değişik beş adet barı, diskosu, bilardo masası, masa tenisi de diğer donanımlardandır. İhtiyaçlarınız için ayrıca bir market, otel doktoru, kuaför, butik, masaj salonu ve kuyumcu dükkanlarının bulunduğu bir alışveriş merkezi de mevcuttur.
Aktiviteler
ANİMASYONAnimasyon haftada 6 gün yapılmaktadır.Akşam GösterileriTürk Gecesi + Folklör 2 haftada bir yapılmaktadır.Gündüz OyunlarıOTEL AKTİVİTELERİÜCRETSİZ OTEL AKTİVİTELERİHamamSaunaFitness CenterAnimasyonAmfi TiyatroOyunlar ( Satranç, Oyun Kağıdı, Okey, Tavla)Televizyon KöşesiKütüphaneDiskoOtoparkEmanet KasaPlaj HavlusuWifiÜCRETLİ OTEL AKTİVİTELERİMasajGüzellik SalonuKuaförMarketButikSağlık HizmetleriÇamaşırhaneTerziSu SporlarıBilardoZiyafet AktiviteleriAraç KiralamaSPOR AKTİVİTELERİÜCRETSİZ SPOR AKTİVİTELERİMasa TenisiPlaj VoleyboluSu TopuAerobikSu JimnastiğiDartÜCRETLİ SPOR AKTİVİTELERİSurfYelkenliDeniz BisikletiKanoBananaRingoJetskiParaşütSu KayağıÇOCUKLAR İÇİN (04-12 Yaş)Mini Kulüp 10:00-12:30 / 14:30-17:30Çocuk BahçesiBebek Yatağı (0-2)
Havuz ve Plajlar
HavuzlarAçık 1 - 400 m2'dir. 140 cm Derinliktedir.Açık 2 - 350 m2'dir. 140 cm Derinliktedir.Açık 3 - 105 m2'dir. 110 cm Derinliktedir.Çocuklar İçin - 30 metrekaredir. 35 cm Derinliktedir.PlajTesise ait ince kumlu özel plaj bulunmaktadır. Şemsiye, şezlong ve minder ücretsizdir. Plaj havlusu haftada 2 kez ücretsizdir. Denizi sığdır.Tesis, denize 400 m mesafede konumlanıyor. Tesisin Çolaklı Plajı'nda kendine ait plajı mevcut olup, tesisin belirlemiş olduğu saatlerde plaja ücretsiz servis bulunuyor.Sahil Transfer Hizmeti 09:30-18:00 saatleri arasında , her 15 dakikada bir, otel ile plaj arasında karşılıklı ücretsiz shuttle (servis) hizmetimiz bulunmaktadır.
Balayı Bilgisi
İlk gün oda süslemesi ve ikram (ücretsiz)İkinci gün A La Carte (ücretsiz)Üçüncü gün odaya tatlı ikramı (ücretsiz)
Önemli Bilgiler
Acil durumlarda lütfen resepsiyonu arayınız.Çıkış günü odanızı lütfen saat 12:00 ye kadar
boşaltınız. SPA merkezinde sauna ve hamam ücretsiz, diğer hizmetler
ücrete tabiidir. Minibarda meşrubat ve su bulundurulur. Havuz, deniz, oda ve diğer alanlarda cep telefonu, para
ve değerli eşya kaybından otel sorumlu değildir. İçecek servisi bardak ile yapılır. Şişe servisi mevcut
değildir. 18 yaşından küçüklere alkollü içecek servisi yapılmaz. Değerli eşyalarınız için
odalarda ücretsiz kasa hizmetimiz mevcuttur. 16 yaşından küçükler diskodan faydalanamazlar. Diskoyu ebeveynleriyle birlikte kullanabilirler.Odalardaki klimalar balkon kapısı tamamen kapalıysa
çalışmaktadır. Havlu ve çarşaf değişimi haftada 3 kez yapılmaktadır. Restoran ve barların çalışma saatleri, kapalı
bulunması, mevsim şartlarına ve otel idaresinin kararlarına bağlıdır. A La Carte restoran rezervasyonunuzu bir gün öncesinden
saat 09:00-11:00 arasında lobide bulunan Misafir İlişkileri masasından
yaptırabilirsiniz (Müsaitliğe bağlı olarak). Tesisimizin genel kapalı ve açık alanlarında güvenlik
amaçlı kamera ile izleme sistemi bulunmaktadır.İthal içeceklerin temini, ithalat ve tedarik durumuna
göre değişebilir. Çıkış
gününüzde odanızdan daha uzun süre faydalanmak isterseniz ekstra ücret yansıtılacaktır.Hi̇zmet saat ve yerleri̇ mevsi̇m şartlarına ve otel yönetiminin kararlarına göre deği̇şebi̇li̇r.Otelde kol bantı kullanılmaktadır.Şehir merkezine 15 dakikada bir otobüs servisi vardır. (otel hizmeti değildir)Tesis içinde yokuş bulunmaktadır.Her şey dahil konseptine dahil olmayan ithal içecekler, taze meyve suları, çamaşırhane, telefon, faks, bilardo, tenis kortu (aydınlatmalı), su sporları (özel işletme) mevcuttur.Resepsiyondan haftada iki adet yeni plaj havlusu alabileceğiniz plaj havlusu kartları ve değişim kuponları alabilirsiniz. Havlularınızı daha sık değiştirmeniz gerekirse, yıkama ücreti havlu başına 0,50 €'dur.Ayrılış gününüzde odanızı kullanmaya devam etmek isterseniz (oda müsaitliğine bağlı olarak), geç çıkış fiyatları şu şekildedir: 12:00 - 15:00 30,- € 12:00 - 18:00 40,- € 12:00 - 21:00 50,- € (fiyatlarda değişkenlik olabilir)24 saat sağlık hizmeti mevcuttur. Doktor günde iki kez yarım saatlik ziyaretlerde bulunur. Muayene ücreti hakkında bilgi alınız.Oda anahtarının kaybolması durumunda 30 € ücret alınacaktır. (fiyatlarda değişkenlik olabilir)Havuz veya deniz alanına cüzdan, para vb. değerli eşyalar getirmemeniz önerilir. Otel, kayıp değerli eşyalardan sorumlu tutulamaz.Havlu ve nevresimler haftada üç kez yenilenir. Oda temizliği haftada 6 gün yapılır.Güvenlik nedeniyle tüm ortak alanlarda video gözetim kameraları bulunmaktadır.“ Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar”Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.
Yeme/İçme
24:00’ den sonra alınacak bazı ithal alkollü içeçekler ücretlidir.İçecek servisi bardak ile yapılır. Şişe servisi mevcut değildir.18 yaşından küçüklere alkollü içecek servisi yapılmaz.Restoran ve barların çalışma saatleri, kapalı bulunması, mevsim şartlarına ve otel idaresinin kararlarına bağlıdır.A La Carte restoran rezervasyonunuzu bir gün öncesinden saat 09:30-11:30 arasında lobide bulunan Misafir İlişkileri masasından yaptırabilirsiniz (Müsaitliğe bağlı olarak).A La Carte restorandan 7 gece ve üzeri konaklayan misafirler ücretsiz yararlanabilmektedir. İthal içeceklerin temini, ithalat ve tedarik durumuna göre değişebilir.Çocuk misafirler için çocuk menüsü bulunmaktadır.
Toplantı Salonu
1 Adet 50 kişilik toplantı salonu mevcuttur.












Club Hotel Sidelya Yorumları
Yorum Yap